Honlapkészítés, webes tanácsadás: 06-30-629-5979 | w6@w6.hu

Referencia linkek - weboldalak, webáruházak, honlapok

MAIA feladatkezelő rendszer

A MAIA rendszer használatával egyetlen feladata sem fog elveszni.

Ugye előfordult már az Önnel is, hogy kellemetlen helyzetbe került, amikor egy ügyfél felhívta, hogy még mindig nem kapott ajánlatot, pedig már egy hete kérte? Nos, ebben az esetben szerencséje volt. Vajon hány olyan ügyfele volt, aki nem hívta vissza, hogy mégis Önnel kössön üzletet?

Rendszerünk további hasznokat, magasabb színvonalú kiszolgálást és elégedettebb ügyfeleket kínál Önnek!

Fórum-szerű megjelenés teszi végtelenül egyszerűvé az események követését.

Rendszerünk fórumokhoz hasonló felépítése lehetővé teszi, hogy a munkafolyamatba bevont felhasználók akkor is tökéletesen átlássák a fontos körülményeket, ha esetleg később csatlakoztak be a feladattal kapcsolatos kommunikációba. Ez a felépítés felbecsülhetetlen előnyökhöz juttatja Önt új munkatársak érkezésekor is, akik az egyes ügyfelekkel történt eseményeket gyorsan és önállóan át tudják tekinteni.

Cégvezetés, delegálás, tökéletesen átlátható folyamatok - bárhonnan.

Vezesse cégét, végezze munkáját bárhonnan, bármikor - hatékonyan! Legyen akár üzleti úton, akár otthon, akár az üdülőjében, néhány perc alatt átláthatja, mi történik távollétében. A feladatok delegálása, menedzselése, jelentések készítése mind, mind végtelenül egyszerű, ha rendszerünket használja. Még ha nem is tud személyesen jelen lenni - nem marad le semmiről!

Amennyiben szeretné Ön is ügyfeleit, projektjeit, feladatait átlátható módon gyorsan és egyszerűen kezelni, kérjen tájékoztatást a kapcsolat oldalon! A rendszer havidíjas és fixáras formában is megvásárolható. Most még el sem tudja képzelni, hogy mennyi időt és energiát megtakarít Önnek a MAIA feladatkezelő rendszer... | Kapcsolat felvétel

w6 Info Bt. - Ügyfeleinknek

Amit vállalunk

Vállaljuk webes alkalmazások elkészítését: webáruház, honlap, egyedi webprogramozás, webes szoftver fejlesztés, weboldal átalakítás, karbantartás, tartalom feltöltés, tárhely szolgáltatás. A weboldal elkészítése után: kereső optimalizálás, adwords, facebook kampány, link építés, népszerűsítés.

Vállalt határidő

Általános céges honlapok: 2-3 hét, webáruház 500 termékig: 2-3 hét, webshop 500 termék felett: 4-5 hét, szálláshelyek honlapja: 5-10 munkanap, egyedi programozás: feladattól függ, keresőoptimalizálás, kampány: 2-6 hónap. A megadott határidők az összes szükséges anyag átadásakor indulnak!

Miben dolgozunk

Nyelvek: Php, MySql, Html, Css. Tartalomkezelő rendszerek: Joomla!, WordPress, Drupal. Ezek a nyelvek, rendszerek az általunk vállalt munkák döntő többségét lefedik. Ilyen típusú munkákban biztosan tudunk segíteni! Ezektől eltérő rendszerek, nyelvek esetén -a feladat részletes leírása után- egyedi árajánlatot adunk!

Árak, fizetés

Általános céges honlap: 80-140.000 ft + áfa, webáruház 500 termékig: 120-240.000 Ft + áfa, (500 termék fölött egyedi ajánlat) weboldal átalakítás: 15.000 Ft-tól. Kampány, kereső optimalizálás, link építés: 20.000 Ft-tól. A folyamat: árajánlat, szerződés kötés, adott esetben előleg, munkavégzés, teljesítés igazolás, számlázás-fizetés.